
در خصوص سابقه موضوع پژوهش در این پروژه که در ابتدا با بررسی بازار کودهای آلی شروع شد و هدف اولیه تولید کود از پسماندهای کشاورزی و گیاهی بدون منشا آلودگی بود. در مراحل بعدی با تحقیق بیشتر موضوع کمبود ماده آلی خاک در کشور بسیار جدی شد. با بررسی فرهنگ کشاورزی و نحوه استفاده از کودهای آلی که بصورت سنتی و نادرست انجام میپذیرد و با بررسی چگونگی اصلاح و آسان سازی استفاده از مواد آلی در خاک و خصوصا حل سریع و هدفمند کمبود ماده آلی در کنار ریشه درختان طرح کپسول جنگل بعنوان یک محصول نوآورانه و جدید ارایه شد. با تحقیق در منابع و مراکز معتبر که از ماده آلی بعنوان قلب کشاورزی پایدار نام برده شده است. کمبود ماده آلی در خاک هم موجب عدم جذب و انتقال عناصرغذایی خاک به ریشه درخت و عدم نگهداشت آب در خاک است.
در این جهت در خصوص اینکه با هزینه و حجم کمتر و موثر بتوانیم مواد آلی را به خاک اضافه کنیم، این مواد را بصورت یک کمپلکس و کپسول تجمیع و بسته بندی و در بهترین نقاط دسترسی ریشه درخت نصب و در کمترین زمان محیط ریشه را مساعد جذب آب و مواد مغذی داخل خاک برای درخت میکنیم.
تکرار این کار در هر سال به مرور باعث ارتقای کیفیت خاک و باتوجه به اینکه کپسول در داخل خاک قرارمیگیرد از هدر رفت و آبشویی سریع و از بین رفتن مواد مغذی موردنیاز جلوگیری میشود.
باتوجه به نیاز درختان به عناصر دیگری نیز در داخل این کپسول بصورت ارگانیک و غنی شده قرار گرفته است و همچنین باتوجه به اینکه اکثرا محیط ریشه درگیر رطوبت و قارچ است از گوگرد معدنی برای حل مشکل و همزمان تامین گوگرد بعنوان یک عنصر ضروری رشد گیاه که بصورت سولفات و قابل جذب گیاه نیز هست. از باکتریهای زیستی مانند ازتوباکتر و … هم در جهت افزایش جمعیت باکتریهای مفید خاک و تسهیل جذب عناصر توسط درختان و کاهش مصرف کودهای شیمیایی و… استفاده شده است. در خصوص شکل کپسول با در نظر گرفتن ترکیبات، نحوه استفاده و نحوه جذب و … طراحی و باتوجه به موارد استفاده در هرمحیط مصرف قابل تغییر شکل و سفارشی سازی در ساخت میباشد.